Real Network åbner 4.september i København

Real Network og DiningSix indleder samarbejde om etableringen af et stærkt erhvervsnetværk i København

Siden åbningen af Real Network i Odense januar 2017 har erhvervsnetværket etableret sig med i dag knap 50 medlemsvirksomheder, som udgør en særdeles attraktiv netværksgruppe. Konceptet, som er bygget op omkring ægte relationer, tillid og unikke oplevelser, har netop indgået aftale om samarbejde med virksomheden DiningSix. Planen er at starte konceptet op i København – nærmere betegnet i DiningSix´s lokaler på Raffinaderivej ved Kløvermarken.

Konceptet indeholder adgang til 16 årlige morgennetværksmøder fra kl.7.45-10, mulighed for deltagelse i undergrupper, landsdækkende netværksmøder og arrangementer. Såfremt der er opbakning fra det københavnske erhvervsliv, så er planen at afholde intromøde tirsdag d.4.september 2019. Netværket er målrettet virksomheder, som kan se idéen i at arbejde systematisk med relationerne til andre virksomheder og personer og derigennem opnå udvidelse af sit netværk, vidensdeling og inspiration til arbejdslivet. Vi arbejder ligeledes målrettet på at arbejdet med relationerne giver forretning og ordre på bogen.

 Kristoffer Jørgensen, Real Network: ” Mine ambitioner for Real Network og værdierne der ligger bag konceptet stemmer rigtig godt overens med måden DiningSix arbejder på. Vi har haft nogle spændende samtaler om lysten til at levere et netværk på øverste hylde og det bør kunne lade sig gøre i København. Jeg tror enormt meget på autentisitet i arbejdet med relationer og glæder mig til at samle en gruppe af erhvervsdrivende og få det optimale ud af det.

Petar Vrkic, DiningSix: ”Vi arbejder hele tiden på at optimere vores forretning og bygge på vores nuværende koncept. Da vi efterhånden har flere lokationer og i forvejen henvender os til erhvervslivet, giver det for os rigtig god mening at involvere os i et decideret erhvervsnetværk, hvor vi både kan bidrage med vores koncept – men også i høj grad byde ind med erfaring, vidensdeling og netværk”.

Der er mulighed for helt uforpligtende at gæste netværket til åbningsmødet d.4.september. Der er plads til op til to virksomheder per branche og møderne afvikles fast hver tredje uge – altid onsdage og altid kl.7.45-10. Real Network er i dag etableret i Odense, Middelfart og på Sydfyn.

For yderligere information kontakt Kristoffer Jørgensen, Real Network – kj@realnetwork.dk/26809760

For yderligere information om konceptet: http://realnetwork.dk/om-real-network/

Præsentationsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=v15Q9E5n_0s
    Skal vi kontakte dig?

    Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere? Vi kontakter dig gerne, så du kan høre mere om vores ydelser