Real Network er netværk, der virker.

Jeg har samlet alt dét jeg har erfaring for virker i ét netværkskoncept og skåret alt det overflødige fra.

– Fast mødefrekvens hver tredje uge kl. 07.45-10.00
– Effektiv og målrettet facilitering
– Fokus på vækst og flere ordrer i bogen
– Oplevelser fra øverste kulturelle hylde
– God volumen på antallet af deltagere i grupperne
– Stærk digital platform via hjemmeside, Facebook og LinkedIn

Hvem er jeg?

Jeg har gennem de seneste ni år arbejdet med kommercielle netværk via mine positioner som direktør for henholdsvis Tennis Club Odense og Bulldogs Odense ApS. Jeg elsker arbejdet med relationer og det kæmpe potentiale som det medfører – både fagligt og personligt.

Jeg vægter værdierne troværdighed, åbenhed og integritet højt og lige netop disse værdier danner rammen for såvel min personlighed som min virksomhed.

Jeg trives bedst med udvikling for mig selv og mine omgivelser. Jeg er afsindigt ambitiøs og konkurrencemenneske ind til benet. For mig tæller det, når målet er opnået og realiseret. Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel.

Hvordan foregår møderne?

Møderne er som bekendt hver tredje uge kl. 07.45-10.00. Alle grupper har deres eget faste mødested. Der serveres morgenmad fra kl. 07.45-08.00, hvorefter dagens program starter.

Hvert møde har sin egen agenda med et overordnet tema – eksempelvis motivation, trivsel eller digitalisering. Tanken for mig er, at så meget af tiden på møderne skal bruges på og for deltagerne. Dette gør vi ved at bryde op i mindre grupper typisk af seks personer. I grupperne diskuteres dagens tema og giver mulighed for hurtigt og effektivt at komme tæt på dine netværkskolleger.

Agendaen indeholder ligeledes faste punkter og øvelser med fokus på leadgenerering. Gruppen er skabt for at vi skal hjælpe hinanden og overskriften for alt hvad vi laver er med udgangspunkt i forretning.

TEAM-møder

Mellem møderne oprettes deltagerne i mindre teams, hvor man mødes på egen hånd over en given periode. Når perioden udløber roteres der i disse teams, således man når hele vejen rundt og kommer tæt på så mange som muligt.

Hvorfor oplevelser – og hvilke kan jeg forvente?

Erfaringen fra sportsnetværk især taler sit tydelige sprog. Via oplevelser styrkes relationerne og der skabes et tillidsbånd, som er altafgørende for det stærke netværk.

Jeg vil skabe en palet af interessante og givende events/arrangementer/ture og oplevelser, der skal være med til at gøre Real Network til det stærkeste og mest givende netværk målt på udbytte i forhold til investering.

Jeg har ønsket at skabe så stor fleksibilitet som muligt. Langt de fleste arrangementer tilbydes som tilkøb til grundpakken, som består af gruppens netværksmøder. Deltager du i arrangementet, så betaler du kostprisen for det. Passer arrangementet ikke lige til dig eller din kalender, så undlader du blot at deltage.

Dette har jeg gjort for at sikre, at den enkelte virksomhed ikke betaler for noget, som man i sidste ende ikke gør brug af.

Typen af arrangementer vil sprede sig over en bred vifte af forskellige tiltag. Eksempler herpå kunne være: koncerter, sportevents, vinsmagning, familiearrangementer, ture med overnatning. Kun fantasien sætter grænser.

 

    Skal vi kontakte dig?

    Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere? Vi kontakter dig gerne, så du kan høre mere om vores ydelser