Real Network udvider til Sydfyn

Efter længere tids forberedelser er det nu med stor glæde, at vi kan melde ud, at vi om kort tid åbner en Real Network-gruppe på Sydfyn, nærmere betegnet i Svendborg.

Tirsdag den 8. maj går startskuddet til den nye gruppe, der bliver baseret på de samme grundværdier, som er fundamentet i Real Network. Vi har primært fokus på at skabe og udvikle ægte, tillidsfulde relationer medlemmerne imellem til gensidig gavn på baggrund af et dialogbaseret netværk.

Netværksmøderne vil komme til at køre efter samme succesfulde opskrift, som fx har præget Odense-gruppen med 40-50 engagerede gæster pr. gang, og med samme frekvens hver tredje tirsdag.

Real Network er netværk, der virker. Vi håber at se mange til opstartsmødet 8. maj. Her kan du og din virksomhed se det hele an fra første parket, helt gratis og uforpligtende. Vi melder nærmere ud vedrørende faciliteringssted mv. de kommende uger.

Interesseret? Kontakt os for nærmere info på info@realnetwork.dk eller tlf. 26809760. Præsentationsmateriale kan ligeledes rekvireres på samme adresse.
    Skal vi kontakte dig?

    Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere? Vi kontakter dig gerne, så du kan høre mere om vores ydelser